Stap voor stap een account aanmaken.

Op de ‘Oudvuur’ pagina willen we graag met u herinneringen ophalen. Daarbij is enige privacy geboden. Bovendien wil je ook niet alle foto’s zomaar met het grote internet delen. Daarom is besloten een groot gedeelte van de website af te sluiten met een gebruikersnaam en wachtwoord.

Helaas lukt het nog niet iedereen om een account aan te maken. Daarom zullen we dit stap voor stap beschrijven.

Stap 1:
Open een internetbrowser en ga naar www.oudvuur.nl

Stap 2:
Op computer: klik rechts-bovenin op ‘registreer’.
Op GSM: klik op de drie streepjes onder de foto en klik hier op ‘registreer’.

Stap 3:
Vul de gegevens in en klik vervolgens op ‘Register’ (blauwe knop). Let erop dat je de username bij het inloggen moet invoeren. Die moet je dus onthouden.

Stap 4:
Je gegevens worden nu naar ons opgestuurd en wij beoordelen de gegevens. Kennen we je, dan zul je autorisatie krijgen om lid te worden van onze website. Dit gaat geheel handmatig en kan dus even duren. Over het algemeen zullen we je aanvraag gelijk in behandeling nemen. Je ontvangt ter bevestiging direct een mail van ons. Controleer je ‘spambox’ van je email wanneer deze niet gelijk bij je binnen komt. Controleer deze ook wanneer je langere tijd nog niets gehoord van ons hebt gehoord.

Stap 5:
Na verloop van tijd krijg je van ons weer een mail met als onderwerp ‘Your account is now active. Open deze mail en klik op de link die je erin zult vinden. Je wordt doorgelinked naar ‘Password Reset’ waar je een zelfbedacht wachtwoord kun aanmaken. Let op: Je wachtwoord moet 6 karakters lang zijn en een cijfer bevatten.

Stap 6:
Zodra je wachtwoord is geaccepteerd krijg je de melding “You have successfully changed your password”. Vervolgens type je nogmaals je gebruikersnaam (uit stap 3/staat ook in je mail) en je nieuw gekozen wachtwoord in en kom je op de nieuwspagina.