Welke activiteiten gaan we volgend jaar doen? Denk jij ook mee?

Het jaar 2023 zit er alweer bijna op. Met nog 1 activiteit op de kalender, namelijk de quizavond, kijken we alweer vooruit naar 2024!

Daarom hebben we vorige week om tafel gezeten met de voorzitter van de VVBZ om uit te vinden waar Oudvuur en de VVBZ elkaar nog meer kunnen versterken. Natuurlijk hoeven we als Oudvuur niet bij iedere activiteit betrokken te worden, maar het is wel leuk om elkaar wat beter te gaan leren kennen.

De VVBZ heeft voor volgend jaar al een activiteitenrooster gemaakt, waarbij Oudvuur voor sommige onderdelen ook is uitgenodigd. Denk hierbij aan een Whiskey-proeverij of het gezamelijk herdenken van gevallen collega’s. Ook zullen we binnenkort weer proberen een wedstrijdploeg te formeren.(meer details volgen z.s.m.)

Ook voor Oudvuur is het mogelijk om zo’n activiteitenrooster te gaan ontwikkelen. We kunnen hierbij gebruik maken van de kantine op de kazerne. Maar hoe leuk zo het zijn om ook gezamelijk excursies te gaan doen en op onze beurt hierbij de actieve leden te betrekken?

Weet jij nog (niet al te dure) activiteiten, heb je wellicht een leuke werkgever waar je ons van alles over kan vertellen, of heb je leuke suggesties die we samen verder uit kunnen werken? Laat het ons weten via info@oudvuur.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *