Oudvuur rijdt door de stad.

Sinds vandaag is (een) Oudvuur(lid) door de hele stad Utrecht te bewonderen. Ons oud-lid en tevens bevelvoerder van de wedstrijdploeg Rob Janssen, heeft namelijk zijn gezicht geleend aan een recycle campagne van de Gemeente Utrecht en prijkt op een aantal vuilniswagens die door de stad toeren.

De foto werd afgelopen zomer al gemaakt. Opvallend detail. Op de achtergrond is het voormalig pand van dierenspeciaalzaak Speelberg te zien…..ook een oud-lid van ons korps.

Waarom onze Rob zo’n eind van zijn woonadres zijn afval weggooide, is ons onbekend gebleven.  We blijven vooral maar naar hem zwaaien, als we weer eens voorbij fietsen aan zijn woning aan de Norbruislaan…..overigens niet voor lang meer. Rob en Lida gaan binnenkort verhuizen naar een nieuwbouwwoning aan de Omloop. Zo lang het kan zwaaien we dan ook maar even naar alle vuilnisauto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *