Brainstorm over de toekomst van Oudvuur

Zoals al eerder is aangegeven, zal aankomende vrijdag 15 september de brainstorm plaatsvinden over de toekomst van Oudvuur. Velen van jullie hebben hierover de enquete ingevuld en we kunnen wel zeggen dat de ‘neuzen veel de zelfde kant op staan’. Samen met uw partner bent u vanaf 19.30u uitgenodigd op de post Zuilen om eens met ons van gedachten te wisselen wat de volgende stappen kunnen zijn.

Ben u niet in de gelegenheid om fysiek aanwezig te zijn, maar wilt u wel meedenken met ons….dan bestaat de mogelijkheid om ook online deel te nemen aan de brainstorm. Geef in dat geval even aan via info@oudvuur.nl dat u van ons de link wil ontvangen voor het overleg.

Wij hopen u vrijdag te mogen begroeten!

Groeten,

Het kernteam Oudvuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *