Oudvuur versterkt nu ook Logistieke Dienst Veiligheidsregio Utrecht

De hechte band van voormalige brandweerlieden uit Zuilen, heeft opnieuw reden tot trots. Deze week zijn Sjon van ‘t Land, Marco Overeem, Alfred van Amerongen en John Baart toegetreden tot de logistieke dienst van de Veiligheidsregio Utrecht.

Het viertal, nu werkzaam als melo’s (medewerkers logistiek), is begonnen aan een opleiding die hen klaarstoomt om tijdens grootschalige incidenten te voorzien in cruciale verzorgingsbehoeften en de benodigde materiële ondersteuning te bieden.

Met hun diepgewortelde ervaring als voormalige brandweerlieden van Zuilen, brengen Sjon, Marco, Alfred en John een schat aan kennis en vaardigheden mee naar hun nieuwe rol binnen de logistieke dienst van de Veiligheidsregio Utrecht.

Als lid van Oudvuur hebben ze niet alleen een band met elkaar, maar ook met de essentiële waarden en verantwoordelijkheden van de hulpverlening. Deze verbinding vormt een solide basis voor hun inzet binnen de logistieke dienst.

Naast hun nieuwe verantwoordelijkheden als melo’s, blijven deze gedreven mannen ook nauw verbonden met Oudvuur. Marcel de Vries speelt een dubbele rol als Oudvuurlid en pelotonscommandant binnen de logistieke dienst. Zijn leiderschap en ervaring zullen van onschatbare waarde zijn bij het coördineren van de inspanningen van deze groep, die nu niet alleen de belangen van de brandweer Zuilen, maar ook die van de gehele Veiligheidsregio Utrecht vertegenwoordigen.

De nieuwste toevoegingen aan de logistieke dienst markeren een belangrijke stap voorwaarts in de inzetbaarheid van de Veiligheidsregio Utrecht. Bij grote incidenten zullen Sjon, Marco, Alfred en John een sleutelrol vervullen bij het voorzien in de behoeften van zowel hulpverleners als getroffenen. Hun toewijding en professionaliteit beloven een aanzienlijke bijdrage te leveren aan de algehele effectiviteit van de respons op noodsituaties.

Oudvuur is trots op de voortdurende betrokkenheid van zijn leden bij de veiligheid en het welzijn van de gemeenschap. De integratie van deze gewaardeerde voormalige brandweerlieden in de logistieke dienst van de Veiligheidsregio Utrecht getuigt van hun voortdurende inzet en toewijding aan het dienen van anderen.

Terwijl Sjon, Marco, Alfred en John beginnen aan hun opleiding, kijken we vol vertrouwen naar de toekomst, waarin ze een essentiële schakel zullen vormen in de coördinatie en ondersteuning van hulpverleningsactiviteiten. Hun gezamenlijke ervaring, vastberadenheid en Oudvuur-spirit zullen ongetwijfeld de logistieke dienst van de Veiligheidsregio Utrecht naar nieuwe hoogten tillen.

Voor meer informatie en updates over de activiteiten van Oudvuur, nodigen wij u uit om regelmatig onze website, www.oudvuur.nl, te bezoeken. Samen bouwen we voort op het verleden en werken we aan een veiligere toekomst voor iedereen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *