Kom ook de bardiensten ondersteunen!

In de hechte gemeenschap van de vrijwillige brandweer Zuilen heeft een bijzondere groep oudleden het initiatief genomen om de barcomissie te gaan ondersteunen. Met Marco Overeem en Sjon van ‘t Land als drijvende krachten achter dit project, hebben ze de afgelopen tijd al wat bardiensten gedraaid in de lokale brandweerkazerne. Oudvuur brengt niet alleen oude herinneringen tot leven, maar biedt ook een waardevolle kans voor oudleden om betrokken te blijven bij de brandweergemeenschap.

De vrijwillige brandweer Zuilen heeft altijd een sterke band gehad, en Oudvuur versterkt deze band nog verder. Marco Overeem, voormalig lid van de brandweer Zuilen, merkte op: “Het is geweldig om weer deel uit te maken van dit geweldige team. We hebben zoveel meegemaakt en het voelt goed om weer samen te werken, zelfs al is het in een andere rol.”

Sjon van ‘t Land voegt hieraan toe: “Als oudleden hebben we een schat aan ervaring en kennis die we kunnen delen met de nieuwe generatie brandweerlieden. Het draaien van bardiensten stelt ons in staat om betrokken te blijven bij de brandweergemeenschap en tegelijkertijd een gezellige sfeer te creëren voor de huidige brandweerleden.” Inmiddels hebben de twee ook nog wat kleine reparaties uitgevoerd, zoals het vervangen van een keukenboiler.

Oudvuur wil graag meer oudleden uitnodigen om bardiensten mee te draaien. Het is een unieke gelegenheid om oude banden aan te halen, herinneringen op te halen en nieuwe vriendschappen te smeden. Bovendien draagt het bij aan de onderlinge verbondenheid binnen de brandweergemeenschap.

Als oudlid van de vrijwillige brandweer Zuilen ben je van harte welkom om je aan te sluiten bij Oudvuur. Neem contact op met Marco Overeem of Sjon van ‘t Land om je interesse te tonen en te bespreken op welke manier je een bijdrage kunt leveren.

Samen kunnen we het vuur van gemeenschapszin brandend houden en de vrijwillige brandweer Zuilen blijven ondersteunen, zowel in als buiten de brandweerkazerne.

(Deze tekst is gegenereerd dmv chat gpt)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *