Wedstrijdploeg met Oudvuur-brandweermannen.

‘De beste stuurlui staan aan wal’ wordt wel eens gezegd. Wie heeft er nooit, kijkend naar de huidige generatie vrijwilligers, gezegd…dat deden wij vroeger anders (lees: veel beter). Dan is nu je kans! De mogelijkheid om dat ook nog eens aan de ‘knulletjes’ van nu te laten zien heeft zicht aangediend!

Oudvuur zal op 30 september namelijk gaan deelnemen aan een wedstrijd speciaal bedoelt voor oud-brandweermannen en brandweervrouwen. Die wedstrijd wordt gehouden in Woudenberg. Er wordt afgelegd door middel van het oude aflegsysteem. Dat wil zeggen dat er naast de aanvals- en waterploeg ook nog een nummer 3, 6 en 7 is.

Natuurlijk staat plezier op nr1! Toch willen we een beetje beslagen ten ijs gaan, dus zal er vooraf nog even flink geoefend moeten worden.

Op maandagavond 13 maart a.s. is er voor geintresseerden een informatieavond. Hier zullen we bespreken wat de bedoeling is, hoe we gaan oefenen, wie er in de ploegen kan/wil deelnemen…etc.etc. Hiervoor ben je van harte welkom vanaf 20.00uur op de Post Zuilen. Ben je niet in de gelegenheid om naar de post te komen, maar ben je wel geintresseerd? We zullen daarvoor ook de gelegenheid bieden om digitaal aan te sluiten bij de bijeenkomst. Wil je hiervan gebruik maken? Stuur dan een emailbericht naar wedstrijdploeg@oudvuur.nl , dan sturen wij je de link op.

One thought to “Wedstrijdploeg met Oudvuur-brandweermannen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *