Proosten op/met Bart.

Op maandag 21 november kwamen zowel leden van Oudvuur, als leden van het actieve korps samen op de kazerne van de Brandweer Zuilen. De samenkomst was tweezijdig. Allereerst werd er stil gestaan bij de sterfdatum van Pim van der Bruggen, die die dag 2 jaar geleden omkwam bij een noodlottig ongeval tijdens een inzet van de brandweer den Dolder.

Daarnaast werd geproost op de collegialiteit en vriendschap van Bart van Keulen. Bart is onlangs verhuisd naar Friesland, waar hij samen met zijn Monique een huisje heeft gekocht. Kort nadat de sleutel werd overgedragen, moest Bart opgenomen worden in het ziekenhuis. Die maandag mocht hij eindelijk weer naar (zijn nieuwe) huis. Om Bart een ‘hart onder de riem’ te steken, nam de personeelsvereniging het initiatief om een foto voor Bart te maken. Ook Oudvuur werd hiervoor uitgenodigd om deel te nemen.

Vanmorgen ontving Bart de foto en hing hem boven zijn bed.

Hij reageerde daarop met de volgende tekst: “Iedereen bedankt voor de mooie foto. Zo zie ik nog mijn vrienden elke dag en ik zal elke maandag een biertje drinken met jullie. (en dinsdag en woensdag en donderdag en vrijdag en zaterdag en zondag) Ik mis jullie. Ik zou zeggen kom een biertje drinken! Niet allemaal tegelijk, want dan is mijn bier zo op. Iedereen bedankt voor de hele mooie foto. Hij hangt boven mijn bed.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *