Reünie van oud brandweermannen en vrouwen bij de Brandweer Zuilen.

Op 23 september was het al vroeg druk bij de vrijwillige brandweerkazerne op de Burgemeester Norbruislaan in Zuilen. Vele oud brandbestrijders kwamen samen om weer eens gezellig bij te praten over de incidenten die ze samen hebben bestreden. Onder het genot van een heerlijk koud en warm buffet genoten de oudleden en hun partners duidelijk van de gesprekken van de collega’s die ze al zo lang niet meer hadden gezien en van oude foto’s en video’s die de hele avond werden getoond.

Het brandweer vak is soms (te) zwaar, of men moet het korps noodgedwongen verlaten door verhuizing buiten het verzorgingsgebied. In veel gevallen blijft de behoefte aan het kameraadschap bestaan, maar zijn er bijeenkomsten zoals die van de 23ste nodig om elkaar weer even te ontmoeten.

Op de vrijdagavond werden ook foto’s genomen ten behoeve van de ‘Wall of Flame’ naar voorbeeld van de Brandweer Bunschoten, die hun oud vrijwilligers vereeuwigd heeft met foto’s van alle oudleden in de gang van hun kazerne.

De avond werd afgesloten met een groepsfoto van alle aanwezigen.

Tijdens de avond werden er foto’s en video’s getoond. Wil je nog de foto’s en video’s nog eens op je gemak bekijken of aan je familie laten zien? Hier vindt je Play List 1 en Play List 2

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *