Oudvuur ‘Meet and Greet’

Op vrijdagavond 23 September aanstaande ben je van harte uitgenodigd om samen met je partner een ‘hapje en drankje’ te komen doen op de brandweerkazerene aan de Burg. Norbruislaan 45.

Op die avond organiseert het team van Oudvuur gezamelijk met de personeelvereniging VVBZ een gezellige avond waarop oudleden en hun partners elkaar weer eens kunnen ontmoeten. Onder het genot van een buffet hopen we weer een hoop oude bekenden te mogen begroeten. Ook actieve leden van het korps worden van harte uitgenodigd om eens kennis te maken met hun ‘voorgangers’ (en visa versa).

Bovendien zullen er fotocollages en films van ons korps door de jaren heen worden getoond, is er een mogelijkheid om te worden vereeuwigd in de ‘Wall of Flame‘ en voor de echte diehards kan er ook nog geklaverjasd worden. Het belangrijkste is natuurlijk dat we elkaar weer een keer kunnen ontmoeten. We hopen dus op je komst, want ook jij bent onderdeel van het korps geweest! We starten om 18:00 uur.

De kosten voor deze avond bedragen 10,- euro per persoon. Voor dit bedrag zorgen we ervoor dat je maag wordt voorzien van koude en warme hapjes.

Je kunt je aanmelden door het bedrag over te maken via dit betaalverzoek. We weten dan gelijk wie er komt (en met hoeveel personen).

Heb jij je overigens al aangemeld voor de Oudvuur whatsappgroep? Via die weg kunnen we je nog sneller op de hoogte houden van onze activiteiten! Tot de 23ste!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.