Gerard (Geert) de Vries overleden

Gistermiddag ontvingen wij het trieste bericht dat ons erelid en oud-ondercommandant Gerard (Geert) de Vries is overleden. Geert was al geruime tijd ziek en verbleef daarom in een verzorgingstehuis. Om die reden is Geert, alias ‘de neus’ zoals hij ook wel liefkozend genoemd werd, al geruime tijd niet meer op de post te zien geweest.

Net na de oorlogsjaren ’40-’45 was Geert al betrokken bij ons korps en wist zich op te werken tot de functie van ondercommandant. Menig incident heeft hij in de rol van bevelvoerder of officier van dienst weten te beslechten. Ook toen hij de pensioengerechtigde leeftijd bereikte was hij nog vaak bij het korps te vinden. Veelal samen borrelend met zijn tijdsgenoot Geert de Graaf.

Zoals gebruikelijk zullen wij als oudleden een ‘laatste saluut’ geven aan Geert.

De uitvaart zal in besloten kring plaatsvinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.