Whatsapp-berichtje ontaard in spontane reünie oud-leden.

Een berichtje in de whatsappgroep van ‘Oudvuur’ door Marco Overeem, leverde afgelopen vrijdag al heel wat enthousiaste reacties op. Marco vroeg in de groep wie er zin had om op de aankomende oefenavond een drankje op de post te komen doen. Niet tegen dovenmansoren…want gisteravond stroomde de kazerne al vroeg vol met oud-leden. Terwijl de actieve leden nog het hulpverleningsvoertuig van Breukelen aan het bekijken waren, gingen binnen in de kantine al de eerste sterke verhalen rond. Het leek al aardig op een reünie.

Foto’s: Bart van Keulen

Al voor de corona waren er plannen om meer contact tussen oud-leden en actieve leden te gaan creëren. Helaas heeft de pandemie ‘roet in het eten gegooid’. De opkomst van oud-leden gisteravond gaf echter aan dat de behoefte om elkaar te ontmoeten er nog steeds is. Tijdens de avond werden er dus al ideeën geopperd door aanwezigen om dit wat meer vorm te gaan geven. Op korte termijn zal daarover ook een gesprek plaatsvinden met het bestuur van de personeelsvereniging VVBZ.

Je kunt je overigens nog steeds aanmelden voor de whatsappgroep. Stuur hiervoor een berichtje naar whatsapp@oudvuur.nl en geef even aan wanneer je lid was van het korps.

One thought to “Whatsapp-berichtje ontaard in spontane reünie oud-leden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *