Nu ook een whatsappgroep ‘Oudvuur’

Wil jij weten welke oudleden je kunt treffen op de kazerne na afloop van de oefenavond? Stel je vraag dan even in de nieuwe whatsappgroep die we hebben opgezet. Zo kun je je oudcollega’s even vragen of ze ook een drankje komen halen en weet je dus altijd of je bekende gezichten zult zien. In de groep kunnen we je ook op de hoogte houden van het laatste nieuws. Dat werkt dus nog sneller dan regelmatig hier op de website kijken. De groep is NIET bedoeld om allerlei grappig bedoelde filmpjes of foto’s rond te sturen. Daar zijn vast wel andere groepen voor te vinden. (Doe je dit wel, loop je het risico dat we je weer uit de groep verwijderen.)

Wil jij ook opgenomen worden in de whatsappgroep van Oudvuur? Stuur even een mailtje naar whatsapp@oudvuur.nl met je telefoonnummer erin en de periode dat je bij ons korps hebt gezeten (voor het geval dat je bij ons onbekend bent). Wij zullen je dan zo spoedig mogelijk toevoegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *