Coronamaatregelen opnieuw verscherpt

Het aantal besmetting liep de afgelopen periode weer fors op en heeft het demissionair kabinet doen besluiten om opnieuw maatregelen te nemen. Deze maatregelen treffen ook de oefenavonden van de VRU en de sociale activiteiten die daaromheen draaien. Dit houdt in dat de kantine tot 6 december a.s. wederom niet toegankelijk is voor oud-leden. Er is ook geen oefenavond voor de actieve leden. Zodra deze maatregelen weer worden versoepeld, zullen wij u hiervan op de hoogte brengen.

Voor de Ereleden en de leden van verdiensten die waren uitgenodigd voor de ledenvergadering geldt dat deze is verschoven naar maandagavond 6 december a.s. (in plaats van aankomende maandagavond)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *