De bar is open..de bar is open!

Van de voorzitter van de personeelsvereniging (Eric Keer) kregen we het bericht, dat de kantine van de brandweerkazerne op de maandagavonden (oefenavond) weer is geopend voor oud-leden! Hij nodigt ons dan ook van harte uit om weer eens langs te komen en kennis te maken met de nieuwe groep brandweercollega’s. We zullen de hernieuwde kennismaking binnenkort aangrijpen om vanuit Oudvuur weer eens na te gaan denken over activiteiten die we eventueel zouden kunnen organiseren.

De kantine was lange tijd, in verband met de coronabeperkingen, niet toegankelijk voor externen. Ook de actieve leden konden enige tijd geen gebruik maken van de kantine. Gelukkig zijn die beperkingen weer ingetrokken, waardoor ook de oud-leden weer van harte welkom zijn!

 

Hoort…zegt het voort!

2 gedachten over “De bar is open..de bar is open!”

Reacties zijn gesloten.