Carmen Burger overleden

Vandaag ontvingen we het trieste bericht, dat Carmen Burger op 28 augustus is overleden. Carmen, echtgenote, moeder en oma is 58 jaar geworden.

Carmen werd door haar man aangetroffen in haar woning te IJsselstein. Ze lag onder aan de trap, Het het vermoeden is dat zij van de trap is gevallen. De politie doet echter nog onderzoek naar het treurige voorval.

We verliezen met het overlijden van Carmen een brandweervrouw van het eerste uur. In de jaren ’80 meldde Carmen zich aan bij de brandweer Zuilen die toen nog aan de oude post op de Burg. Norbruislaan was gevestigd. Carmen was niet de eerste vrouw die zich bij het korps aanmeldde, maar wel de eerste die langdurig op het uitrukvoertuig zat.

Carmen wist het (alleenstaande) moederschap perfect te combineren met haar brandweerdiensten en paste zich prima aan aan de mannencultuur die toen heerste.

Ook na haar actieve dienst bij de brandweer, bleef Carmen nog altijd geïnteresseerd in haar oud-collega’s en was nog regelmatig aanwezig bij bijeenkomsten van oudleden.

Er zijn nog geen gegevens bij ons bekend met betrekking tot de uitvaart van Carmen.

Wij wensen familie en vrienden van Carmen veel sterkte bij dit verlies.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.