Ere-lid VVBZ, nu ook ere-lid van Brassband in Breukelen.

WIllem den Uijl werd voor zijn werkzaamheden in 1995 voor onze huidige post (vanuit de beroepsbrandweer Utrecht) door de leden van het korps benoemd tot ere-lid. Tijdens het rondgaan door alle nieuwsmedia, stuitte ik vandaag op onderstaand artikel in de VAR. Willem is dus ook nog voor andere verenigingen actief geweest

“Na 63 jaar lidmaatschap heeft Willem den Uijl aangegeven zijn geliefde bes bas in de wilgen te hangen. Willem is een gewaardeerd lid en heeft veel voor Brassband Breukelen betekend. Teveel om op te noemen, maar van secretaris tot de laatste jaren het verzorgen van de koffie tijdens de repetities. Willem wilde afscheid nemen hoe hij 63 jaar geleden binnen is gekomen. Met stille trom! Dit konden wij natuurlijk niet laten gebeuren. Met algemene stem van alle leden is Willem benoemd tot erelid. Ook zijn vrouw is natuurlijk in het zonnetje gezet.

Het gaat je goed Willem en we hopen je natuurlijk te zien bij onze concerten!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *