‘Cowboys and Indians’

Het was het jaar 1993. We gingen tijdens je jaarlijkse feestavond in december helemaal naar Veen! Waar? Naar Veen! Helaas werden we onderweg overvallen door cowboys te paard, die gewapend met geweren, ons ontvoerde naar een zaal waar ze ons dronken voerden. Vreselijk was het…

We waren ook nog eens getuige van een moord op een indiaan, die verdacht veel op een man uit Indonesië leek. Alle Indianen leken trouwens op Indonesiërs..heel vreemd was dat. Toen ze die man gingen begraven, zongen ze ook nog eens Indonesische liedjes. Ondertussen kreeg Rinus van Eersel een oorkonde omdat hij 12 1/2 jaar bij de brandweer zat. Heel de staf van de brandweer Utrecht was erbij, maar niemand maakte zich zorgen over al het vuur en de brandbare aankleding van de zaal.

Gelukkig was er ook water in de zaal, heel veel zelfs. En Mario zou Mario niet zijn, als hij aan het eind van de avond geen duik in dit meer zou maken!

We zijn in 2009 nog eens terug geweest en toen gebeurde er precies hetzelfde (daar hebben we alleen nog foto’s van). Gelukkig zijn de cowboys en indianen inmiddels verjaagd en loopt niemand meer het risico om daar ontvoerd te worden en te worden dronken gevoerd. We rijden nog regelmatig langs…maar ze zijn er echt niet meer 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *