Zwarte Pieten stelen de show

Normaliter is het de Sint die een grote rol speelt wanneer de dagen korter worden en de nachten langer. Zo niet op het Sinterklaasfeest op de kazerne in 1998. Hier werd toen een feest georganiseerd voor de kinderen van de leden. Inmiddels zijn sommigen van deze kinderen al zelf vader of moeder.

Marcel van den Brink, Rob Danvers, Angelo Boer, John Baart en de zwager van Hans van Westendorp, de heer Achterberg speelden bij dit feest een belangrijke rol….maar vooral de Pieten wisten de aandacht te trekken. (de eerste en laatste minuten zijn minder geschikt voor gelovigen!)

Ook in 2005 was er een bijzondere editie van het Sinterklaasfeest op de brandweerkazerne. Eerder zagen jullie hier al een stukje van op facebook. In dit jaar naar de kerstman (#breakfree) de show over van Sinterklaas. Gelukkig kwam alles nog goed aan het eind.

One thought to “Zwarte Pieten stelen de show”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *