Oud-lid Pim van der Bruggen omgekomen tijdens inzet.

Gisteren bereikte ons het droevige bericht dat oud-collega, Pim van der Bruggen tijdens een hulpverlening in Den Dolder door een tragisch ongeval om het leven is gekomen. Pim was onlangs vanuit Zuilen verhuisd naar Den Dolder en had zich daar weer bij het brandweerkorps aangemeld.

De verslagenheid bij de actieve leden, maar ook bij de oud-collega’s is enorm. Bij alle brandweerposten hangen vanaf gisteren tot het moment van de uitvaart dan ook de brandweervlaggen halfstok.

Pim laat 3 jonge kinderen achter, waarvan de jongste nog maar net was geboren. Ons medeleven gaat dan ook uit naar zijn gezin, zijn familie en naar de collega’s van Pim.

Update 23-11-2020: Pim is nu in het ouderlijk huis te Vianen. Vanwege de coronamaatregelen vindt de uitvaartbijeenkomst in besloten kring plaats.

Liever geen bloemen. Voor de kinderen wordt gehoopt zoveel mogelijk van persoonlijke herinneringen van Pim, in de vorm van foto’s, anekdotes en/of tastbare herinneringen kunnen worden verzameld in een ‘memorybox’.

Aangezien de familie liever geen bloemen ontvangt is bijdragen hieraan niet meer mogelijk. Collega’s die inmiddels hebben bijgedragen aan een rouwboeket krijgen binnenkort bericht van Marco Overeem.

Update 25-11-2020: Er is besloten om de donaties aan de kinderen van Pim te schenken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.