Berichtje van de voorzitter

Ik wilde jullie bij deze even op de hoogte houden over de maandagavonden. Inmiddels mag er onder strikte voorwaarden vanuit de VRU weer geoefend worden op maandagavond.

Deze voorwaarden houden helaas in dat de bar na afloop nog steeds gesloten blijft. De oefenavonden (post Zuilen) mogen alleen bezocht worden door de actieve leden. Iedereen houdt zoveel mogelijk 1,5 meter afstand aan. Het is alleen oefenen en daarna dient iedereen weer naar huis te gaan.

Er mogen dus helaas nog geen sociale activiteiten plaats vinden op de post. Wij balen hier allemaal van, maar het is helaas niet anders. Zodra er wat versoepeling in komt komt, zal ik jullie uiteraard op de hoogte houden.
Groet Eric Keer
(Voorzitter personeelsvereniging VVBZ)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *