50 jaar ‘Het vuur van Zuilen’ (1986)

Onlangs overleed mevrouw Vermeulen aan de gevolgen van corona in het verzorgingstehuis Zuylenstede. Een mevrouw die niets te maken had met de brandweer Zuilen of enig ander korps. Mevrouw Vermeulen was wel geboren en getogen in Zuilen en dus een echte Zuilenees. Tijdens het opruimen van haar appartement, stuitte haar dochters op dit boekje. Het boekje werd uitgedeeld tijdens de oldtimer optocht, die ter ere van het 50 jarig bestaan (1986) van de Vereniging Vrijwillige Brandweer Zuilen werd gehouden. Geïnteresseerden kregen het boekje uitgereikt, terwijl de stoet met oude brandweervoertuigen voorbij reed. Hoezeer de brandweer verknocht is met de bewoners van Zuilen, blijkt maar weer .. Ze heeft het na 34 jaar niet weg kunnen doen. Dank u wel mevrouw Vermeulen…rust zacht!

Lees hier het hele boekje:

IMG_20200616_0002-gedraaid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *