Oudvuur en de coronacrisis.

Het zijn vreemde tijden. We hopen dat jij en de jouwen allemaal gezond zijn. De crisis houdt ons allemaal in de greep en veel activiteiten worden geannuleerd. Ook het Oudvuurteam had veel plannen voor dit jaar. Zo hadden we aan het bestuur van de VVBZ voorgesteld om de bardiensten voortaan door leden van Oudvuur te laten draaien. Dit om de saamhorigheid tussen oud- en nieuw weer nieuw leven in te blazen.

We hadden ook afgesproken met het huidige bestuur om deel te nemen aan veel meer activiteiten van de personeelsvereniging. Zo hadden alle oudleden de gelegenheid om hun collega’s van toen te kunnen blijven ontmoeten. Helaas….het coronavirus gooide roet in het eten. Ook de activiteiten van de actieve leden ligt stil, zelfs de oefenavonden.

De verwachting is dat de sociale activiteiten voorlopig nog wel even stil blijven liggen. Het is niet anders. Jouw en mijn gezondheid zijn op dit moment even belangrijker.

Gelukkig kun je foto’s en filmpjes kijken op deze site gewoon blijven doen….blijf je foto’s dus gewoon doorsturen…..maar blijf gezond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *