Opperdepop

Vandaag komen we alweer aan de laatste foto-compilatie. Als je alle filmpjes hebt gezien, heb je ruim 2600 foto’s bekeken. Rob Danvers is in 2005 uren bezig geweest om de foto’s in te scannen en in een filmpje te verwerken. Wat vliegt de tijd als je je realiseert dat dat alweer 15 jaar geleden is. Vooral als je collega’s voorbij zag komen, die er nu niet meer zijn, inclusief Rob zelf.

In deze laatste editie zien we het vervolg van de Sinterklaasviering, een oefenavond technisch hulpverlening in 2003, een dagje uit door oudleden naar de Batavia, realistisch oefenen in de voormalige pedagogenbuurt, hoe er voorlichting wordt gegeven aan schooljeugd, een veenbrand in 2003, een puzzeltocht in 2005 en sluiten we af met een smoelenboek.

Rob bedankt!

One thought to “Opperdepop”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *