‘Die broek kun je weggooien!’

Vandaag gaan we weer verder met het publiceren van de dvd die Rob Danvers gemaakt heeft in 2005. De beelden die dit keer opvallen zijn de persoonlijke bescherming van de collega’s vóór de jaren ’80. Toen bestond het uitrukpak alleen nog maar uit een helm en een leren jas.

Als je dan naar een uitruk moest, kon je daarna je kleren wel weg doen. Ook handschoenen waren nog geen gewoon goed. Op de foto’s zijn dan nog veel oud-collega’s te vinden die op een grote vuilnishoop staan te blussen zonder de benodigde beschermingsmiddelen die tegenwoordig zo verplicht zijn.

Verder zien we beelden van
– De rij(veilig)cursus in Rijssen
– Karaoke op de post.
– Toneel act’s met Bart, Rob en Marcel
– Fred Boer neemt afscheid
– Schoolbrand de Wiekslag
– Grote brand sportkantine Minerva

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *