Overleg met VVBZ over Oudvuur.

Zoals al eerder op deze website werd aangegeven ‘gaan we het anders doen!’.

Gisteravond 16-12-2019 kwam een gedeelte van Oudvuur bij elkaar om samen met de interim-voorzitter van de personeelsvereniging (Eric Keer), afspraken te maken over de toekomst. De wens werd uitgesproken elkaar vaker te betrekken bij activiteiten. Zo worden al een aantal malen per jaar een ‘brandweercafé’, een seizoensafsluiting en een quizavond georganiseerd. Alle activiteiten moeten laagdrempelig zijn, zodat actieve- en oud-leden elkaar weer gaan vinden. Per activiteit wordt een bijdrage aan het oud-lid gevraagd, zodat deze zelf kan bepalen of deze aansluit of niet…maar de kosten niet alleen door de personeelsvereniging wordt gedragen. Een eerste activiteit is direct afgesproken (de quizavond..zie elders op deze pagina), maar ook voor de nieuwjaarsbijeenkomst/korpsavond ontvangt u binnenkort een uitnodiging.

Ook andere oud-leden sloten aan om over OUDVUUR te praten.

Er werd afgesloten met ‘we hopen dat de initiatieven aan gaan slaan en dat we veel oud-leden weer mogen begroeten’

Heb jij ideeën die we kunnen uitwerken, zoals bijvoorbeeld een kaartavond…laat dat dan in de ‘reactie’ hieronder weten, zodat we dat mee kunnen nemen in de organisatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *