Foto- en videomateriaal over brandweer Zuilen/Utrecht

We zijn zeer geïnteresseerd in foto’s en met name videobeelden van de oude post Noord. Weet jij bijvoorbeeld op internet nog beelden of video’s te vinden (bijvoorbeeld op youtube), geef dat vooral eens aan ons door.

Tijdens de laatste brandweercafé is in klein comité als eens gesproken over het verzamelen van oude video’s en wellicht zijn er mogelijkheden dat eens gezamenlijk te bekijken. De tijd begint een beetje te dringen, want super 8 en videobanden hebben maar een beperkte houdbaarheidsdatum en gaan na verloop van tijd verteren. Het is van belang om deze beelden dus zo snel mogelijk te digitaliseren en waar mogelijk breed beschikbaar te maken.

Op dit moment is er bijvoorbeeld vrijwel niets van de oude post op het internet te vinden. Google bijvoorbeeld maar eens naar de oude brandweerkazerne die in de voormalige borstelfabriek was gevestigd….daar moeten we toch wat aan doen..

Heb jij nog foto’s en/of video’s over de brandweer? Neem dan eens contact met ons op via info@oudvuur.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *