“Voor hete vuren”

Voor wie de oude Post Noord nog mee heeft gemaakt…In 1994, net voordat de nieuwe post Zuilen gebouwd zou gaan worden, was onze post het toneel van een drama-serie die gemaakt werd door de EO. (Uitzending was in 1995) De serie heette “Voor hete vuren” en had de (vrijwillige) brandweer als onderwerp. De oplettende kijker ziet kort door de geopende deur, de nieuwe post al in de steigers staan. De serie is tenenkrommend slecht, ondanks dat er veel bekende acteurs in speelden. Wat de serie wel leuk maakt om te bekijken is het feit dat, doordat er geen figuranten waren, gebruik werd gemaakt door leden van ons korps.

Zo zie je bijvoorbeeld dat er in deze aflevering afscheid wordt genomen van Geert de Graaf, maar zijn ook Mario Vesters (en zijn vader) alsmede Martin Heidenis, Ronald Annema, Anita van Eersel, Joost Polak, John van Zanten, Fred Boer en een piepjonge Marcel van Westendorp en Mike van Delft te zien in deze aflevering. Een stukje nostalgie dus….

One thought to ““Voor hete vuren””

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *