Bijzondere beroepen

Oud-lid, Edwin van Keulen….broer van Bart, heeft altijd bijzondere beroepen gehad. In de tijd dat hij actief bij de brandweer Zuilen was, was hij als parkpolitie werkzaam in het Juliana Park. Tegenwoordig is hij toezichthouder voor het Recreatieschap en is daardoor veel te vinden op een snelle motorboot op de Loosdrechtse Plassen. Daarnaast is hij in de winterperiode veel te vinden in de Noord-Hollandse Bossen, want ook daar is het Recreatieschap verantwoordelijk voor. Edwin heeft altijd een bovengemiddelde interesse in de natuur gehad. Reden voor RTV Utrecht om Evelien de Bruijn, ook bekend van SBS, eens een dagje met Edwin mee te sturen.

Edwin toont de mooiste plekjes van de Kievitsbuurt aan Evelien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *